My name: gee nasrul
My Fotopage: http://nasrulfauziah.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
awangje awangran
Latest entry:cuti tahun baru pun kerja
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Harlina Zakaria
Latest entry:Eishen Gakuen Higashino High School Study Visit
View this Fotopage entry
ummi ayah
Latest entry:TELAH PINDAH
setelah sekian lama ummi setia pada fotopages ni.....akhirnya ummi terpaksa mengalah...sbb skrg ni kat fp bile nak upload gambar teramat lah slow!!!!!.. dgn itu...dgn rasminya coretan aktiviti iman akan berpindah ke: http://intelligentimans.blogspot.com/ harap maklum!!! View this Fotopage entry
penyokong saya- bb wa
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Baby Danial Shasha
Latest entry:inna lillahi wa inna ilaihi raji'un...al-fatihah Ayah LOng
yesterday after calling ayah chik to get the infor bout tokwe....ayah called abg yeh...he informed that ayah long is now admitted in hospital serdang as he in need of oxygen. and today... when he came back...ayah told that uni rang him around 4.45pm just now ....CRYING... asking bout his daddy's condition....she also informed that chemah,uncle Z, ayah ngah & ayah chik came to visit ayah long..... since ayah long's condition is ok...ayah was thinking of visiting him tomorrow & the day after b4 he goes bac... View this Fotopage entry
my back bone..my betterhalf
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
muhammad shafie
Latest entry:reranting
ari ni hanya reranting yg menjadi taruhan aku kali ini. entah mengapa aku rasa reranting ini sangat bermakna bagiku..aku pun tak tau. smoga reranting ini menjadi satu ikatan yg kukuh diantara aku dan sahabat2 fotopages. View this Fotopage entry
suatu sinar
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
nureen tihani
View this Fotopage latest entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
sharifah noornaimah syed mahmood
Latest entry:My New Born (Sharifah Nur Insyirah)
Sharifah Nur Insyirah lahir pada 2/11/2009, sekaarang umurnya dah 3 bulan...gambar ni sha ambil selepas insyirah 40 hari...berat bdn syirah skrg dh 6 kg lebih.... Terima kasih buat teman-teman yang datang.....terima kasih jua di atas keperihatinan kalian semua...mohon maaf andai hadiah kalian tak termasuk dalam gambar terutama hamper dari IKM tu...sebab dah guna awal2....hehehe... http://img695.imageshack.us/i/syirah.jpg/() http://img62.imageshack.us/i/insyirah.jpg/() View this Fotopage entry
izuan murat
Latest entry:Cameron Highlands
Salam Untuk kawan-kawan yg suka/rindu kn CH, moh kte tgk gambar2 di sana...Kami tlh bertolak pada hari sabtu 28 Nov hingga hari ahad, 29 Nov...semalam je..kami stay kt apartment Strawberry Park resort...ianya tletak nun di atas bukit...cantikk...sejukkk.... :-O TQ to in laws yg tlg booking kn...;) Nway, kali ini kami tak dapat memetik strawberry..hiihi tp kami dapat pegi tea valley yg femes tuh!! (eleh excited, org lain pon gi gakk... :P ) Pengalaman plg best ofcoz dpt soping kt pasar maalam Brinchan... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Anis Bakri
Latest entry:Salam Aidilfitri 1430H
Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat keluarga dan rakan2 di Malaysia dan juga rakan2 di Manchester, seluruh UK, Australia, New Zealand dan lain2. Maafkan segala salah dan silap...minta dihalalkan makan dan minum. Semoga segal...a amal ibadah kita sepanjang Ramadhan diberkati dan diterima Allah Taala dan juga semoga ianya diteruskan secara isiqomah di bulan2 yg lain. View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
mama Luqman
Latest entry:New Addition of Our Family
Name:Tiara Zafreen bt Mohd Fazlee D.O.B:20.08.2010 View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
Helwa Manchester
Latest entry:HELWA'S STALL & BADMINTON
Secara tidak rasminya Helwa's Stall telah memulakan operasi di SKMM pada hari Sabtu yang lalu (4 Julai 2009). Alhamdulillah mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada pengunjung-pengunjung SKMM tidak kira kanak-kanak mahupun dewasa. Insyaallah, aktiviti ini akan diteruskan untuk sesi persekolahan akan datang. Setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada mereka yang memberi sokongan dan tidak lupa juga kepada mereka yang telah membeli.."Terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi..." Manaka... View this Fotopage entry
Anak2 Dr Nurul Aini yang kiut...
Nurul and Izham
Latest entry:Rome, italy day, 4 and 5
the journey was continued....kept walking and visiting until the last day before going back to Belgium on 18 March 2009 in the early morning by ryan air flight.. View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
mimi nurshida
Latest entry:New Blog
Hi Peeps, Please drop by my other blog @ http://miminz.blogspot.com Thank you. -mimi- View this Fotopage entry
Siti Fatimah
Latest entry:Latest Info
Salam semua.. Disini mama ingin memaklumkan bermula dari hari ini sebarang order boleh la email hanya di email address seperti ini ct_fatimah_ludin@yahoo.com sahaja atau ym mama.. memandangkan mama dah tak lama lagi nak b****i kije kan...emial opis dah tak digunakan lagi... sekian... :-D View this Fotopage entry
azim tak mandi lagik
Mrs Jemain Raihan
Latest entry:adeq the menace .... all about him
http://www.glitterfy.com/() ADEQ : UMMIE, UMMIE TAUK SIK SIKU ABANG MUSAYYAR (HIS COUSIN) KOTOR? translation : Ummie, Ummie tau tak siku Abang Musayyar (his cousin) kotor? UMMIE : :?: :?: :?: YAKAH? KOTOR? KENAK? translation : Ye ke? Kotor? Apasal? ADEQ : KOTOR MIE ..... RAH SEBELAH KANAN SIKUNYA .... RAH SITOK(SAMBIL NUNJUK KE ARAH SIKU KANANNYA SENDIRIK) translation : Kotor Mie, kat siku kanan dia .... kat sini (sambil menunjuk ke arah siku kanannya sendiri) UMMIE PUN PEGI LA NG... View this Fotopage entry
HaZiQ AiMaN
Latest entry:::.. KeMBaLi LaGi....::
tetiba aku rasa nak update plak FP aku nie... selama nie aku dok sibuk dekat Blog.. entah kenapa hari nie rasa rindu lah plak dekat FP...... uiiiiiiiiii lama betul kan aku tak masuk sini...... dah bersawang..sib baik tak dek 'penunggu' hehehehehhe..... sampaikan nak upload gambar dekat Photobucket pun dah tak ingat..... mau tak nya... udah 4 bulan tak bermesra dengan FP.....dulu ingat kan nak tutup ajer FP nie.. tapi rasa cam sayang plak.. sebab citer-citer lama banyak sangat dalam nie.. menjadi kenangan .... View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
Alesya Azman
HAPPY 3rd BIRTDAY TO WAN IMAN ALESYA WAN AZMAN SAINI :-D BAGI YANG BELUM TAHU, FOTOPAGES NI ADALAH MILIK YAHUDI DAN DIDAFTARKAN DI ISRAEL. MARI LA KITA SAMA-SAMA BOIKOT COMPANY YAHUDI NI..... JOM PINDAH! View this Fotopage entry
She loves stamps n stickers very much..
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Rezani redza
Latest entry:He is 2 years old!!!!
Alhamdulillah anak mama dah 2 thn.. makin lasak n x tau duk diam.. ade je ke dia nak wat.. mama memang x larat nak kawal dah... harap babah, atok n wawan jg haziq :-> .. x lama lg mama cuti pnjg... hopefully semua selamat... tngokla dia skrg...makin tinggi n besar cam babah... dulu 4 btg gigi skrg dah pnuh atas bwh.. :-D View this Fotopage entry
muni munirah
Latest entry:congratulations Dr Melati, Kent, Ohio
i must admit that my fp skills is rather rusty, this is my 3rd trial to update - as a special tribute to Melati on her success and achievements: all of us in the family are overjoyed and this breaks my almost 2 years silence on the fp so once again to Melati, rashid and anak anak CONGRATULATIONS AND WELCOME HOME :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: [img]http://srv.fotopages.com/2/19624932/welcome-home.jpg[img] View this Fotopage entry
welcome home
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
Hafis Izran
Latest entry:Mesyuarat bersama TNCP dgn staf UTM di University of Birmingham
View this Fotopage entry
dkt dgn cadbury world
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
Mama Dan BabaH
Latest entry:Open House
Ini cite lama mama baru nak update.Masa nie auni demam panas,masa nie mama dah janji nak g open house umah kakak maz.Terlalu panas badan auni,mama beli ubat kat klinik pakar kanak2 tue jer malas nak jumpa doktor sbb ramai sgt org.Lepas beli ubat kasi auni mkn ok ckit,mama gerak terus ke rumah kakak maz jom kita layan gambar xbyk bateri luper casss daaa.. Ini tuan umah View this Fotopage entry
AjaK DiaNa
Latest entry:My Blog
Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak... boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com View this Fotopage entry
Ibu Afiq
Latest entry:Abes Pantang dah!!
Hari ni genap la 60 hari.... ibu dah mula keje arini. So far keje x de la melambak pon.... Perkembangan anak2 ibu AFIQ - Ibu dah hantar g Taska, tp 1/2 day je. Tu pon sbb nenek ngan atok berniaga nasi lemak pg tu... tu yg ibu hantar si abang kat Taska. Nanti shian lak kat diorang terkejar2 ngan nasi lemak lagi... ngan baby AKID lagi.... so nyer ibu pon hantar la AFIQ ke Taska start awal mac aritu. Secara x langsung, dapat la ibu menjinakkan dia ngan kengkawan. Lepas AFIQ genap 2 tahun aritu, ibu pera... View this Fotopage entry
SyahrulKhair NurulShafrina
Latest entry:Salam Aidilfitri 2008
click http://syah-nur.blogspot.com/(HERE) read our story during raya.. :-D SELAMAT HARI RAYA... mandi-manda di hari raya... View this Fotopage entry
yan azam
Latest entry:moving...
salam my frens.... sori mmg dah lama gile x update fp..sbb saya skrg berkecimpung (cewahhh) dlm dunia frenster & baru start belajo memblog :-D semoga persahabatan kita semua x putus camtu aje...sudi2kanlah visit blog & frenster saya ye..jgn lupa leave ur comment or just say 'hi' to me kat shoutbox ok :-P http://haryani3112.blogspot.com http://www.friendster.com/haryani3112 View this Fotopage entry
najihah hakimi
Latest entry:Award?
..kali ni dpt award dr adik syafiq...thanx a lot!..terharu jap rasa...pernah gak singgah fp dia..-->http://syafiqakram.fotopages.com tp tk pernah tinggal komen...ok.. View this Fotopage entry
adik syafiq
Hasya Hana Hadif
Latest entry:WE'RE MOVING....
SALAM... JOM JENGAH RUMAH BARU KAMI :-D http://hasya-hana-hadif.blogspot.com View this Fotopage entry
Senibong Seafood
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Danea Nafeesa Ilham
Latest entry:Majlis Potong Jambul & Kenduri Akikah
Huuhu...berkurun lama da fp ni x ber update...heheh byk tul gambar x upload :P nih citer terbaru..last friday lik batu pahat, sbb ader wat kenduri doa selamat merangkap kenduri akikah n potong jambul si haeqal...tp yg kelakar nyer..si haeqal nih time nk start ptong jambul tuh..beria2 dia nangis..hahah spoil tul la..ha rosak majlis...so, nih dia gambar pada hari kejadian..enjoy da pics..ya View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
Hamidah Mohamed
Latest entry:Rizqin's Sports Day - 9 July 2008
I was a bit excited to see Rizqin's participation on that day. as a matter of fact, it was my first time to see my boy's involvement on Sports Day :-). I haven't got any clues what events or games that he took part in. Whenever i asked him, he simply said ' i don't know'. Yeah, as a six-year-old boy; he was not really sure what that day was all about. Furthermore, Rizqin is a quite shy boy. Later, i knew that he took part in two events - running & throwing bean bags in the loops :-D and he got first pl... View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
nonie rahim
Latest entry:Happy 2nd Birthday
fuh... bersawang tak hengat2... sgtla bznya mmg tak dapatla meneruskan commitment kepada fp ni hehe... just dropping by to post in Afifah's birthday... 2 pun dah 2 minggu lalu hehe so, Selamat Hari Jadi sayang... semoga panjang umur, murah rezeki & menjadi anak yg solehah amik gambar ngan tok teh dia yg sambut besday sama2 View this Fotopage entry
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
suka suki
Latest entry:Jalan2 ...weekend
View this Fotopage entry
Farina Adam
Latest entry:Fawwaz, Fairuz and Fadhlin at approx 10 months old
From left: Fawwaz, Fairuz and Fadhlin All taken when they were approximately 10 months old. Note that they look similar, but not the same. View this Fotopage entry
At the Central Mosque of Seoul
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
Nor Intan Saniah Sulaiman
Latest entry:We move to new home
The visitors are welcome to our new home ..please click here.... http://182830.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
azrinhani abdulrashid
Latest entry:We Have Moved !
Hi friends !! We have moved to ... http://ahmfs.blogspot.com http://www.photoblog.com/azrinhani/ Enjoy !! View this Fotopage entry
noreffendy tamaldin
Latest entry:Anak-anak
hmmmmm lama sangat dah tak update.... cuma ini sajalah gambar anak-anak the last six month.. everything just fine and tak sabar rasanya nak menghitung hari pulang ke Malaysia.. View this Fotopage entry
Fauzan Che Harun
Latest entry:Kenangan Cinta abadi....
Masa abah bagi bunga ni still kuncup....belum kembang....selepas 3-4 hari...terus jadi cantik... setiap kali lalu tepi bunga ni utk kemas rumah....asyik cium aje....dan teringat betapa sayang nye Abang pada ct :-> .. Cinta kami ni...Alhamdullillah...memang sentiasa dihiasi bunga2.....Suami ku yg romantik ni...suka kasi suprise bunga kat isteri nye.....I love u :-> .... Ya Allah....Kau panjang kan lah jodoh kami....jadi kan kami pasangan suami isteri dan ibubapa yg mithali dan mendapat keredhaan... View this Fotopage entry
''bunge'' paling hensem!!!...hahaha
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
aleeya marissa
Latest entry:the newest edition
presenting Aireena Melissa. D.O.B 31st july 2009, 9.15pm weight 2.76kg View this Fotopage entry
anak dara posing ayu seh..
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
kasih abadi
Latest entry:Majlis Perkahwinanku...
View this Fotopage entry
Haizal Rokiah
Latest entry:Selamat berpuasa daripd kami untuk semua
:-D View this Fotopage entry
cak!buka mata plak..mengeliat sampai merah muka
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
mama anis
Latest entry:The celebration begins
View this Fotopage entry
Norfazilah Mohd Yunus
Latest entry:my little princess
Dahlia Bt Syah Rezan View this Fotopage entry
Dahlia
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
anam n bita
Latest entry:Raya sana sini
ooooooooooooOOO View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
azira zaidi
salam semua... lama betul...mama x post entry baru......sibuk manjang pejam celik pejam celik kakak dah berumur 3 tahun....raya ke-3 ari tu buat sambutan hari jadi....but very simple.....beli kek sebiji dan buat laksa penang.... View this Fotopage entry
monkey...
norul suhana
Latest entry:Lake Disrict, Cumbria
View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Hayani Abu Bakar
Latest entry:Last Day of School - Kakak & Dik Nad
Entry nih mama masukkan gambar2 hari terakhir kakak dan Dik Nad di sekolah..hari terakhir sekolah ialah 15 th Dec..sesi persekolahan berakhir bg Reception dan kindergarten pd pkl 12 tgh manakala lower school pd pkl 12.30 tgh.. perbezaan masa membolehkan mama berkesempatan utk berada di sekolah adik dan kakak utk berjumpa guru2. Mama tak lupa utk mengambil beberapa keping gambar anak2 bersama guru dan kawan2, juga berjumpa dgn beberapa kenalan utk mengucapkan selamat tinggal..lepas tu sekolah akan bercuti... View this Fotopage entry
serul mahmood
Latest entry:Warwick Castle : Part 4
THE ROYAL WEEKEND PARTY In 1898, Daisy, Countess of Warwick hosted a weekend party at which the principle guest was the Prince of Wales, later Edward VII. Once inside the former private apartments, you'll step back to a time of the most lavish and extravagant parties at Warwick Castle. Meet the beautiful Daisy, Countess of Warwick and her friends preparing for their weekend party. The Royal Weekend Party brings to life the secrets of a Victorian household and all its important guests. Encounter a y... View this Fotopage entry
baru pas bersalin

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016