By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Sep-2006 13:37 Email | Share | Bookmark
Menjejak kincir angin di Norfolk Broad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari ni kami mula berpuasa, awal sehari dr M'sia dan yg sewaktu dgnnya.
Hari ni jugak usia Anis genap empat bulan sekejap benar masa berlalu...rasanya baru je Anis nie lahir...drpd asyik tido je skrg asik nak org layan dia je... Anis pun dah mula mkn baby rice dan bljr nak niarap... go Anis go...
gambar2 hari nie adalah yg dirakamkan masa kami ber'cuti dua minggu lps...sorry peminat2 Anis kali ni no Anis sbb masa org sibuk dok begambar dia sibok zzzzzzzz

Tuan bot, kami tumpang posing kejap yea...nie kat Norfolk Broad


Akhirnya jumpe jugak windmill dekat Thurne, Norfolk


Quote:
Mommy&BabahRyan- mmg syok dpt bercuti nie tp tak blh la sllu ber'cuti' nnt x abis la papa anis studi....
K.Rossya- t.ksh.....teringat zmn berdua dl kalau bergmbr mesti nak aksi romi & joli
Yan- thn nie kira kali ke3 la posa sbg anak rantau... kalau kat mesir tu mesti sng nak dpt mkn punye sbb ngra Islam gak...tak pyh bimbang la nnt diorang blk 4 th lg sure tak keremping punye
k.Muni- Anis nie time org bejalan dia mmg asik tido ja smpai kene kejut utk ambik gambo


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net