By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Sep-2006 16:20 Email | Share | Bookmark
Cambridge - 8 Sept. 2006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni last week punye cerita. Kata org tua2 walaupun tak dpt belajar kat Cambridge Uni, dpt jejak kaki pun jadilah. Mana tau kot2 ada rezeki nnt anak yg gi bljr kat situ (amin). Bagi sesiapa yg tak tahu (termasuk la org nie yg baru tahu), University of Cambridge ni ditubuhkan pada 1209 dan berusia hampir 800 thn.

Memandangkan destinasi sebenar masih jauh, maka sekejap ajelah persinggahan kami kat cambridge ni. Yg best tu, siap picnic kat tgh2 bandar (siap bwk rice cooker). Mat2 saleh tengok jelah kitorang berkelah mkn dgn tangan plak tue



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net