By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Sep-2006 15:08 Email | Share | Bookmark
Hari ni Anis genap 100 hari






Quote:
aduka j - sabar la dan jgn putus berdoa, kami pun 3 thn tunggu br dpt putri sorang ni
MamaFaMi- mmg tak sedar masa berlalu, rasanye br je lahirkan Anis, dah 3 bulan rupenye
ida_natrah- dlm tak sedar, makin bulat plak Anis nie, baju yg nmpk besar tu pun dah blh muat
Yani Cologne - tq, Nabilah & Nadiah pun cute, InsyaAllah ada rezki nnt tu, dpt baby obersi, kat sini bestnya bila pregnant dan bersalin semua 'free of charge'
k.Rossya- Anis nyusu bdn je, x cmpur susu lain, alhamdulillah setakat ni sihat dan bertambah 'montel' sampai dah terasa lenguh2 kalau dukung lelama
nonie- sama2, sepupu Anis pun ada yg nama Afifah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net