By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Aug-2006 21:07 Email | Share | Bookmark
Sehari di Cadbury World, Birmingham

Pintu masuk utama
baru sampai
beli cenderamata dulu
 
anis n papa
ramai dok beratur nak beli tiket
 
 
rafik
 
cafe
logo
biggest Cadbury shop
beratur nak msk exhibition
selingan
kaji sejarah coklat
 
telaga hikmat org baling syilling
Anis maintain tido
baca sendiri la
mama tekun kaji sejarah coklat
 
kecik2 takleh mkn coklat dik!!
lps tgk tayangan slide
mama lebih2 senyum plak
 
 
 
parking pushchair
 
mama blajar cara nak adung coklat
patung coklat sir Elton John
 
jgn mkn byk2, nnt gemuk plak
 
 
 
 
shooting filem coklat
rajihah & rafiq tgh asyik main
 
picnic
bangunan cadbury
take a break
 
tiolet
essence shop
blajar main gelongsor
play time
 
 
coklat free ; )
Sabtu - 26.8.06 - takde ape nak buat jadi kami pun buat la kunjungan ke Cadbury World ( bukan Mawi saja yg world!) . Kalau hantu2 coklat tu mmg suke sgt la dpt beli coklat murah (tak lah murah sgt), tp bg kami yg tak gemar coklat ni sekadar berkunjung nak tengok camner coklat cadbury yg famous ni dihasilkan. Akhir skali, dapat coklat free....





comel tak kereta Anis??


Quote:
K.Rossya- Anis blm ade gigi, tp berus gg ade la
Elin- kami x minat coklat so x la shopping coklat byk2
Muni- tq. selalu pegi Birm, tp tak penah sampai lg ke Bull Ring Market tu. best ke?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net