By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-Aug-2006 17:34 Email | Share | Bookmark
Cuti2 England (19-20 Ogos '06) : Hari 1

pintu masuk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kene selimut la sbb sejuk jugak
 
ade group session
aik ? dlm gua ade org mintak derma gak?
 
 
kaji ape tu?
 
 
 
kolam
maybe ada org mati kat sini
 
ada org baling syiling psg niat
pekerja baru
 
 
 
Disebabkan summer dah nak abis, kami bawak la Anis keluar dari Coventry ni pegi jauh sikit. Alahamdulillah, cuaca elok ja, tak hujan dan tak panas sgt.

Destinasi pertama, Clearwell Caves Ancient Iron Mines - macam tak caya bawak baby masuk gua ( nasib baik takde jin Ahmad Albab ). Kalau nak tau lebih lanjut psl gua ni blh la klik kat sini : http://www.clearwellcaves.com/

Belajar explore cave


Anis nak kaji batu nilah


sempat famili foto


Anis penatlah kaji gua tue..muke kepenatan


masih sempat posing lagi tue...


bersambung...episod kedua Cuti2 England


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net