By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Gi London Lagi...

Restoran Mawar kat Edgware Road
Pakcik bawak tangga
Kat China Town
Depan kedai cina
Sapa kenal model ni ? Aku jumpa kat C.T
Saja nak betulkan urat kaki
Gi Arsenal nak tengok stadium bola tp tak leh masuk
Akhirnya...ni kali ketiga aku try upload gambar baru blh masuk...tensen..tensen... Dah la semalam masa nak naik bas drebar bas tu tak bagi naik, sebab katanya tiket kitorang tak valid. So missed dah bas kul 8.00 am, kena tunggu kaunter tiket bukak kul 8.30 untuk check tiket. Nasib baik makcik yang jual tiket tu kenal lagi muka kitorang ni ( dah memang salah dia pun ), jadi secara automatik dia bagi tiket baru. Sampai gak la kitorang kat London hari ni walaupun dah lewat...

Tujuan utama gi sana nak cari buku. Tapi sebab sampai kat sana dah tengahari, perut plak dah berkeroncong sakan so 1st destination dah tentulah Mawar Restaurant. tangki dah penuh baru bleh mulakan misi.

Kunjungan kali ni tak banyak tempat nak pegi. Maklumlah dah kali ketiga, so kurang excited la nak berjalan dan berposing.

Sempat singgah kat China Town beli buah rambutan ngan duku, walaupun mahal at least lepas gian aku.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net