By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Great Manchester

MU 1
MU 2
Old Trafford
Old Trafford 2
Old Trafford Stadium
The Stadium
Model Telefon Bimbit
Miss Penyapu 2005
Kunjungan ke Manchester ini sekadar nak memenuhi waktu cuti sempena Bank Holiday, cuti Hari Buruh. Jadi tanggal 2 Mei 2005 pagi-pagi lagi kami dah terpacak kat stesen bas. Target utama ke sana ialah untuk melihat sendiri stadium yang tersohor di Old Trafford ( kami berdua bukannya peminat fanatik MU ).

Sesampainya kat stadium tu kebetulan ada match, tak sempat la nak join tour stadium. Jadi masuk muzium MU ja la tengok sejarah dan piala-piala. Sempat gakla merayu simpati pak guard kat stadium tu untuk masuk sekejap ke dalam stadium. Pak guard yang baik hati tu ( agaknya kesian tengok muka kitorang ) bagi masuk lima minit ja. Jadi la....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net