By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Jun-2008 06:10 Email | Share | Bookmark
Brussel ~ Part 1 ~ Jom jalan2

Agak lama nak buat sambungan entry di Brussel nie.... maklumlah ... banyak sangat gambar yang ter'ambik' masa kat sana... jadi nak mengeditnya tu makan masa sket lah..... bukan selalu berpeluang nak sampai ke negara orang... entah2 sekali nie ajer sampai kat sana... jadi alang2 dah sampai tu snap lah sedaya mungkin selagi bateri tak kong dan memory-card tak full

Apa nak cerita pasal Brussel nie?? hmmm... bagi penggemar coklat....mesti tak lepas peluang nak masuk kedai/factory yang membuat coklat..melambak kedai yang jual 'Belgiam Chocolate' kat sini... sib baik kami bukan peminat coklat kalau tak abih dah kami borong Selain tue, bila berjalan kat bandar di Europe nie... anda takkan lari dari menyaksikan senibinanya yang menarik, dengan ukiran2nya yang halus dan unik.

Penatlah nak cerita...layan ajerlah gambar2 nie..kalau nak tau lebbih lanjut...cari je maklumat kat internet










Tak sah entry nie kalau tak letak aksi2 model cilik kami kebetulan masa kami kat sana, hari tu panas terik... sebab tuelah aksi model kami kamli nie dengan botol air...selagi tak habis satu botol air tu taknak lepasnya botol tue (sebenarnya takut orang lain tolong perabih )






Bersambung nanti dengan cerita-ceriti seterusnya di entry akan datang


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net