By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Feb-2008 18:00 Email | Share | Bookmark
Nasional Space Centre



Back dated entry..... suam ajer...beli basi lagi. Banyak sgt gambar, tak larat nak edit semua jd letak mana yg ok ja la.

Tempat ni ala2 pusat sains la, cumanya lebih kepada angkasa dan teknologi2 nak ke sana (nama pun space centre) dari luar nmpk kecik ajer, tapi mkn bbrp jam jugak dok pusing2 dlm tue. Kalau nak study satu per satu , alamatnya satu hari br abih Anis pun suke sgt dapat pegi sini... seronok dia dpt lari sana-sini, sentuh itu-ini dan ala-ala bawak spaceship pun ada gak. penat tukang kejarlah nak kutip Kalau boleh semua dia nak cuba. Walaupun Anis blom faham apa sebenarnya yg ada kat situ, kami harap ianya menjadi pendedahan awal utk Anis belajar sesuatu yg baru.

Ada beberapa bahagian kat sini, tentang bumi, planet2, bintang2, kapal angkasa, satelit, ruang main, simulasi dan ada show. Ada model saiz sebenar kapsul yg angkasawan ddk. Satu lagi ada pondok telefon untuk call ke marikh. Kalaunak tau camner alien marikh ckp kene call sendirilah!! Tak abih nak ceritalah. Jadi...layan ajelah gmbr2 ni ye encik-encik dan puan-puan

















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net