By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Jan-2008 12:18 Email | Share | Bookmark
Di puncak tertinggi

tasik
tak nak posing plak dia
pemandangan sekitar pergunungan
dlm train nak ke puncak
termenung
tengah asyik memerhati
gunung gondol
dah sampai kat atas
bahan pameran
 
Di bayang awan
kat tasik tu yg kitorang lepak td
lagi view
famili foto
ah...nak terbang
view lagi
anis dgn mama
panaskan bdn kat dlm
play corner
sambung balik
ah....tolonglah sejuk nie
view
highest post box
highest restaurant
gmbr org main ski ajerlah
nak turun dah
sampai bawah... anis dah lena ponn
Nak ke disneyland blm berkesempatan lagi, jd buat masa nie sempat ke puncak gunung ajer dulu ye Anis...ada rezeki nnt kita gi tmpt idaman Anis tu Gunung ni namanya Cairn Gorm Mountain.. tingginya 1097m. Antara gunung tertinggi di UK. Nak sampai ke puncaknya terpaksa naik mountain train. Kat sini tempat org main ski, tp masa kami pegi tu saljinya tak cukup beku lagi jd tak blh la main ski

Kat puncak gunung ada exibition ttg sejarah pembinaan stesen tu, cara2 org gunung hidup dan nak survive kat situ. Jugak ada UK highest post box n restaurant. Masa berada kat beranda stesen nie angin kuat sgt...tgk ajerlah rambut Anis tu..kalau rambut pelesu mmg tak syak lagi blh melayang rambut tu. Mmg tak blh nak kontrol ayu dah walaupon tudung dah senget2, nak cepat punya pasal sbb tak tahan dgn angin dan sejuknya... sempat snap bbrp keping ajer gambar sebagai kenangan. Jaaadilah. Next time kita daki gunung Kinabalu plak



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net