By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Jan-2008 17:11 Email | Share | Bookmark
Inverness

Inverness Castle
 
 
 
apa yg ditenung tu sayang??
Posing sket
posing cenggini orait tak
 
 
jd model papan tanda
lari2 depan travelodge
Inverness nie letaknya nuuuun di Scotland sana .... mama pon dah hanpir lupa nak masukkan gmbr2 nie kat sini, maklumlah byk 'aktiviti sampingan' di penghujung dan awal2 thn nie Berbalik ke cerita asal, masa ke Scotland ari tu Inverness nie jd destinasi rehat kami...jd sempatlah bermalam kat travelodge di sana satu malam. esoknya awal2 pagi lagi dah check-out utk perjalanan ke destinasi seterusnya. jadi sebelum tu sempatlah pusing2 sekitar Inverness nie di waktu pagi





Quote:
dod- dod - dah dua minggu Anis tak gi skolah, skolah cuti pjg krismas n new year, skrg sejuk sgt plak nak jalan ke sek, jd belajar kat sek 'persendirian' jelah buat masa nie
kamalina - tq kak, gee guna paint jer.... tak sempat nak study ps lg
untie gaYAH - Anis dok tenung burung2 yg dok lepak kat gigi air tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net