By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jan-2008 20:20 Email | Share | Bookmark
Anis dah 19 ... bulan

29 Disember ari tuh usia Anis menjangkau 19 bulan @ 1 thn 7 bln. Banyak dah perkembangan Anis... mcm2 dah boleh buat... suka ikut apa yg kita sebut, suka panggil papa / mama dgn suara yg lembut dan manja, amatlah suka merajuk.... masih tak tentu selera makan, kalau ada mood nak makan blh makan non-stop, tp bila taknak makan semua yg kita offer dia , jawapannya "no-no-no-no".

Aksi2 lucunya tak pyh ckplah, mcm2- mmg terhiburlah. kalau naik tangga siap blh ckp nite-nite (sllu mlm aje naik tingkat atas), dah tau hot tu maknanya 'panas' esp heater dan foods. Jugak nak bagitau... gigi Anis dah penuh (nsb baik skrg nie dah takde aktiviti menggigit kalau tak teruklah mama kene gigit)

Lagi satu... Anis makin banyak songeh ... bila dtg 'songeh2nya' tue, time tu jugak nak suruh dia tido sbb tak terlayan 'songeh'nya itue, tapi bila anis tido rindu plak nak dgr suara dan nak tgk aksinya, nak main dgn dia.


Picture taken while Anis doing gymnastic


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net