By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Nov-2007 19:28 Email | Share | Bookmark
Ostia Antica

 
 
 
 
Semasa kunjungan ke Rome ari tuh, kami tak menginap dlm bandar Rome..tapi kat satu tempat yg namanya 'Ostia Antica'..letaknya tak jauh dgn laut, 20 minit aje dr e-pot dan lebih kurang setengah jam ke Rome city. so ptg tu sempat la pusing2 kat Ostia ni...bila dah tahu caranya senang ajer nak jalan2 kat sini, beli tiket Metrobus - 1 euro - valid 75 minit blh naik-turun bas dan metro railway seberapa byk yg anda suka. kalau nak senang blh beli tiket yg valid 24jam - harganya 4euro aje. Jimat sesangat.



Suasana waktu pagi di kawasan nelayan Ostia



Ni salah satu attraction kat ostia ...



Sempat gi tgk laut di Ostia, tp pelik plak kat sini, kalau nak ke kawasan laut tu mcm kene msk kelab2 kat situ br blh jejak pantai. Macam terjaga btl la pantai dia. kami sampai tu dah petang..org seme dah balik...jd kami dpt menikmat sunset dgn amannya kat situ





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net