By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Aug-2007 18:04 Email | Share | Bookmark
Anis 1tahun 3 bulan



Di usia 15 bulan ni, macam2 dah Anis punya progress. Antaranya :
boleh berjalan dgn lajunya walaupun balancing tak berapa btol lg..kekadang kalau kita buat2 nak kejar tu siap lari plak
makin byk perkataan yg blh sebut - nyonyak (solat) , nak tak (nak), bebe (baby), bird, bear, pooh, shwek (shrek), titeh (upstairs), jom, chu (shoe), bye byk lg tp tak ingatlah
byk jugak benda yg dia dah tau tp tak bleh nak sebut lg, bila kita tanya dia akan tunjuk kat mana benda tu
; pandai big hug (gara2 tgk teletubbies la ni)dan kiss pipi (dgn secepat kilat) bila disuruh
pandai jugak tunjuk perasaan dgn berguling2 atas lantai - tak kiralah sama ada kene marah atau kalau kita tak layan dia, mula lah bergolek2 atas lantai tu
amat 'rajin' buat kerja rmh - kalau mama kat dapur dia pun tlg kemas dpr, kalau mama nak vacume, dia pun tlg tolak vacume sama..senang kerja mama
bila dgr muzik jer mulalah gerak2kan bdn , kepala..kekadang kalau lagu yg dia slalu dgr siap blh nyanyi lg (guna bhs bb ye)
teramat suke la tgk movie SHREK - siap sbt2 shwek-shwek-shwek sampai lah kita pasang citer tu..happy sgt Anis bila dpt patung kecik Shrek
makin suke pot-pet kekadang tu ntah apa yg disebut pun tak tau


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net