By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Aug-2007 12:46 Email | Share | Bookmark
Di suatu hari yang panas....

Al-kisah seorang puteri sedang bermain di 'Padang Larangan'



Mama lupa plak nak up-date Anis punyer milestones...antaranya :
- Anis punye vocabulary makin byk....antara yg mama ingat la ni - dah tahu nak sebut jom, dah, te-tah (upstairs/downstairs), bunyi kok (chicken), eeeeee (elephant)
- bangun tido pg mesti ambik spek mama, kdg2 kalau jaga malam pon dia ambik dan letak kat mata mama
- kalau jaga malam , tgk mama takde Anis dah tak nangis....trs tido balik atau pegi menempek tido bawah ketiak papa
- boleh bejalan lima langkah sejak awal Julai tp sampai skrg blm konpiden nak jalan laju2 - takpe Anis take ur time ....
- suke main air - tiap2 pagi dan petang mesti nak berendam dan main2 dlm tab mandi...msk je tab terus ambik penyumbat tab nak takung air lps tu dah pandai cuba2 selam muka dan main kuak lentang plak
- kalau pasang tv tak pasang cenel ceebeebies, Anis akan tunjuk remote ..maknanya srh mama tukar cenel la tu
- dah ada lapan batang gigi baru kuar lg dua gg bwh (ayyyo mama kene lebih careful lah nie) sakit woooo kene geget
- amaaaaat suke panggil papa kuat2 sampai papa tak larat nak jawab bila lapar baru nak panggil mama
- suke tekan doorbell
- kalau baju yg dia suke ..selalu jer nak pakai (suke bj yg ada gmbr tweenies) nmpk jer bj tu mesti nak ambik lps tu letak kat badan dia (apa maknanya tu?? adakah anak daraku ini suke melaram bila besar nnt??)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net