By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Jul-2007 19:52 Email | Share | Bookmark
Part 2...A Trip to Isle of Wight

Saja2..hari ni sekali lagi semua berkurung dalam rumah..hujan...so kena tunggu next week la untuk program seterusnya...sebenarnya gambar2 kami ni trip hujung minggu jer, tu pun bukan every week (nak berjalan kena ada fulus), hari biasa tak leh kacau, driver Anis sibuk...bukannya Anis kuat berjalan sangat ('berjalan' pun tak leh lagi..hehehe) sebab tu kengkadang banyak gambar2 lama baru diupdate... layan je lah..







****Part 3 kalau rajin ada lagi..maklumlah..sekali pergi pulau tak tahu bila lagi nak jejak pulau lain..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net