By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Jun-2007 19:56 Email | Share | Bookmark
Anis 13 months

 
 


Anis dah 13 bln ..mcm2 dah pandai buat..cume tunggu bila la nak tunjuk 1st step...takpe Anis..take your time...praktis dulu yea....antara yg Anis suke buat...
main kat tingkap sambil tepuk2 cermin dan sebut 'dada' kuat2..tak kira la siang ke malam ker..lps tu kalau nmpk ada org kat luar dia akan bye-bye..w/pon org tu tak tgk
suke buat2 batuk..skrg ni dah pandai nangis olok2 plak..saje jer nak suruh org dokong dia
kalau nmpk kasut mesti nak ambik dan letak kat kaki..bg hint kat papa soh bawak gi jln la tu
kalau sebut upstairs mesti cpt2 nak naik..sbbnya blh main kat katil dan kat tepi tingkap tu la
suke bebel sorang2 w/pon mama/papa tak faham tp buat2 faham dan layan je la Anis ckp
dah blh panjat tangga sampai atas skali (15 steps) dgn lajunyer....
:surprised: suke panggil papa-papa, dad, kdg2 abbah..ayah pun ada..cume abi jer anis tak sebut

mmm...yg lain2 tu nnt tmbah kendia la, tak ingat la plak....ini gmbr Anis dok nak pakai kasut dia yg baru....


Quote:
dOd- Anis blm jln pon mama tak larat nak kutip..kalau dah blh lari abis la brg2 dlm umah ni kene sembunyi..koleksi kasut Anis mmg byk....satu rak kasut khas utk dia sorang je
lutfiyah zahra - kasut jer ker yg cumel?? hihi
mamaaleeya - oo.ye ker?? kalau mcm tu Anis kene beli byk2 la in advance
Mama Muhammad - okeh Muhammad..beres..nnt kalau Anis dpt offer utk cover mjlh kita ganding ber2 ye
fateen@d&d's mom - hrp2 nye gitu lah...blh jugak wat kasut raya..kasut tu besar sbnrnya...size kaki anis dah sold-out plak so mama beli je la sbb masa tu tgh 1/2 prize sale


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net