By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Jun-2007 16:37 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cuaca kat UK ni tak menentu..kalau hari ni panas belum tentu esok pon panas...kalau dah start ujan, trs kene kuar coat..so bila cik matahari mula bersinar, apa lagi...kene lah buat sesuatu, rugi kalau bekurung dlm rmh ajer...lg pun waktu summer nilah best nak bejalan, maklumlah pkl 9 pm pun msh cerah, jd destinasi kami kali ni ialah...Brighton.

Bagi yg tak tahu..Brighton ni terkenal dgn gol g*y dan les***n...org ckp blh tgk besepah tepi jln dok pojek....nsb baik masa kami pi sana tak jumpe deorang ni..tp seram jugak la bila tgk yg dressing pelik2... manalah tau, tiba dipeluknya kiter, tak ke naye kui kui kui....












Sambutan utk pakej percutian yg Anis terima amat menggalakkan...tp ramai peserta yg masih tak jelaskan yuran penyertaan..jd Anis terpaksa teruskan jugak pakej ni dgn dua peserta sajer...sape2 yg masih berminat utk pakej seterusnya sila jelaskan bayaran cepat2 yea

Quote:
ciku_nunu - tq tq...mmg gelis gitu..tak rela you
Ouled Kenitra - alamak ..mama Anis tak pandai nak jwb pantun la...
haryani~azam - ha'ah yan..harap dijauhkan dr keluarga kita dan sahabat2 kita
sabrina@MamaAdam - kalau nak bonceng kene tunggu Adam dpt lesen dulu la..nnt tak psl2 dua2 masuk longkang
<< jeff >> ha'ah..skrg dah masuk summer..mmg musim ke pantai, dan berjemur (mcm pesta jemur sotong kering plak)
danish n dania's mum @ fateen - nak tambah...mama dgn papanya bertambah pengalaman


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net