By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Mar-2007 17:25 Email | Share | Bookmark
Sambungan kembara Anis (hari kedua) : Cornwall

 
 
 
 


Lepas menghirup udara segar di tepi pantai Charlestown dan St Austell Bay, Anis dan rombongan ke Eden Project yg letaknya tak jauh dr situ...


punye la luas Eden |Project ni, sqampai dekat lime jam kami pusin g...abis pusing Eden Project tue..Anis singgah sekejap kat China Clay Country Park..tp tak msk pun..pusing2 dlm kedai dia jer..maklumlah hari tu hujan..jd kalau msk tmn dia alamat abih la kotor kasut Anis


Destinasi terakhir kembara Anis n co kali ni ialah istana lama..yg dah tinggal rangka...letaknye kat Launceston...

abis la kisah percutian Anis utk kali nie... papa kata kalau Anis 'good' papa akan bwk Anis jln lagi..jd Anis janji akan jadi good girl
Quote:
Momma HarithDarwisY : farah- tu gmbr hok meround ari tuh la farah..Anis meme juruh kalu masuk keto..terus tido..tp kalu doh lamo sgt dio bosan jugok laa...abih spekar nyo jerit
MamaFaMi- tue la mamaFaMi...mak dgn apaknya dah tua ni lah baru nak bejalan sakan
haryani~azam- Anis untung dalam breket la, pasal takde tempat nak letak..terpaksalah usung sekali mana nak pegi....nasib baik dpt mama dgn papa yg suke bejalan..
ummi Nurin::mieza- ooo..Surrey..dulu ada kwn dok situ tp tak sempat nak pegi diorang dah balik plak..dgr2 carboot kat sana besar2 dan byk?? kami ni mmg tak missed carboot..skrg ni lg la..asik memunggah toys si Anis jer...
alesya- jom kita tour europe Alesya........
jeff- tq...tempat2 tu mmg cantik..tp syg hari hujan dan mendung plak.. tp takpelah drpd takde langsung


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net