By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Mar-2007 20:50 Email | Share | Bookmark
Kembara Anis ke Devon

 
 
 
 
 
 
NI cerita minggu lepas punye...balik dari London ari tu, esoknyer pagi2 lagi keluar rumah...sayang pulak hujan lebat sepanjang perjalanan (sepanjang hari sebenarnya) jadi tak banyak pic yg dpt di snap utk hari pertama. Gambar Anis pon skt ajer...mama dgn papa yang byk jd model utk hari nie...Anis kene dok dlm keta...


Dah lama berhajat nak cari rumah ala-ala cottage nie..akhirnya jumpa jugak..tp silap hari pulak sbb tempat ni tak bukak hari Ahad..jd posing ja la...kalau summer kita boleh naik kereta kuda keliling kampung


Kalau tak hujan Torquay nie cantik...nasib laa...sebab dah datang jauh2...posing ja la w/pun dalam hujan


dari Torquay ke dartmouth nie kami menyeberang naik feri...bukan feri besar..feri kecik jer...kira short-cut la sbb kalau nak ikut jalan darat jauh jugak.....angin punye la kuat sampai patah payung (baru beli plak tu)


Lewat 5 minit jer, castle dah tutup..mintak dgn makcik yg jaga kaunter tue nak masuk ambik gmbr kejap pon tak kasik...so snap kat luar jer la...nasib badan...dah tue...ada plak pakcik2 yg bawak anjing jenjalan...nasib baik tak digigitnyer mama..melompat naik benteng...malunyer semua orang tengok...


Oleh kerana dah nak malam, kami terus ke Travelodge St Austell untuk menginap di sana satu malam (pakej termurah 15 pound)...Semua dah kepenatan cuma si kecil yang kuat tidur sepanjang perjalanan tadi masih bertenaga..jadi mama dan papa serahkan tugas kepada Anis untuk mengatur perjalanan seterusnya besok..semua peta Anis belek..dahlah sebelum tu dia test dulu katil kat travelodge ni...



So nak tahu mana destinasi yang Anis pilih seterusnya?? Tunggu di episod akan datang!!!
Quote:
haryani~azam haryani3112@yahoo.com.sg- payung telinga tue beli esoknyer la yan lps payung papanyer tue patah ditiup angin...kirenyer payung Anis tu kuat jugak ler sbb wpun angin kuat tp ttp maintain
mama danea- jgn lupa bwk baju tebal2 tau...
elin elinatra@yahoo.com- nasib badan la untie elin...kalau papa tak dtg sini blm tentu dpt jenjalan cenggini


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net