By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Mar-2007 18:41 Email | Share | Bookmark
3.3.2007 - Londoy Eye day trip

Anis dlm London Eye
our happy family
 
tunggu bas
beratur nak naik coach
dlm bas
tido dah...
rehat jap kat servis
dah nmpk sket tu
sambung tido kat pushchair plak
tak nmpk sgt..mendung
our famili..tp sekerat plak
 
 
 
 
 
 
 
hi..anis dah bgn
 
 
beratur nak naik london eye
 
 
dah masuk...
gerak dah nie...
 
 
 
org2 kat bwh..nmpk kecik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
anis naik london eye la
tgk bwh sket
tingginyer...
tgh memerhati...
tu tu..kat situ Anis dah pegi...
 
 
rehat sekejap...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dah start nangis
Anis yg ngantok
 
 
 
london eye di waktu senja
w/pon dah gelap nak posing jugak
anis dgn mama
our famili
our famili
just anis
anis dgn papa
gaya anis yg kepenatan
Kali kedua Anis ke Kota London...kali ni target utama nak naik the Big Wheel - London Eye. Sebab nak relax2 ajer..jadi kami bertiga ke sana naik coach..so papa blh relax sepanjang perjalanan pegi dan balik, tp tak blh nak tido plak sebab si kecik nie bising dok kacau papanyer...riuh dlm bas tue dgn suara Anis jer...


Alhamdulillah bila tiba masa kami naik wheel nie cuaca cerah dan tak hujan, jd dapat la tgk pemandangan kota London dari udara...sayup mata memandang...tp rasa tak puas la naik satu pusingan jer walaupun ambik masa lbh krg 1/2 jam utk habiskan pusingan tue...naik lagi?? mungkin tidak...simpan duit utk trip ke tempat lain plak





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net