By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Jan-2007 14:20 Email | Share | Bookmark
10 Muharram ... Anis 8 bulan

Alhamdulillah...Anis dah menjangkau usia 8 bulan hari ni....tak ada perkataan yg dpt diucapkan utk menggambarkan betapa ber'cahaya' dan bahagianya hidup kami dgn kehadiran Anis. Senyum, gelak, tangis, rengekan dan suaranya sentiasa kami rindukan walaupun Anis ada di depan mata. Setiap hari pasti kami nantikan utk melihat aksi2 terbarunya...

Sekarang Anis dah boleh merangkak (slow lg), panjat benteng2 bantal, pegang dan makan biskut sendiri, minum dr cawan (lps tu sembur blk) , ikut ape org buat (suke ikut papa batuk) , duduk (still kene support kalau tak nnt dia tumbang) , dah boleh tepuk tangan Anis suke kiss mama tp taknak kiss papa (jgn mrh pa, kene cukur semua misai n janggut dl tu) , dah pandai tunjuk reaksi protes bila org tak bg ape yg dia nak (sllunye kalau ambik biskut dr tgn dia mesti marah..pastu nangis kuat2) Pastu kalau mama baca buku dia pun sibuk nak baca gak...Tu je lah yg mama ingat...byk lagi nnt lain kali tambah yea... Oppss..yg paling utama...Anis dah ada gigi sebatang
Quote:
ida_natrah ida_natrah@yahoo.com- baru nak montel blk tu k.Ida...asik demam jer...skrg ni anis br nak berselera blk mkn
Mama Muhammad- yang sebatang tu pun baru nmpk skt jer...agaknye demam ari tu sbb nak kuar gg ni la
yan comey haryani3112@yahoo.com.sg- nmpk girl yea (papa Anis kate- nak kene tarik telinge untie yan nie )...btw Heppy anniversary untie...ade rezki nnt tue dpt la bb untie yan kwn ngan Anis...mama ngan papa Anis dl pon tunggu 3 thn gak br dpt Anis
aLesYa- kalau Alesya punye pasal Anis kasi free ja...meh la rumah Anis nnt Anis kasi (yg baru tau)
CT@mamaLuqman siti.zaharah.abu.bakar@intel.com- mama bukan tak nak pakaikan hairclip tu, tp sllunye lekat tak sampai sejam...maklumlah Anis ni aktif sgt berguling2...tkut lepa mate dia bawak masuk mulut...haruu nnt


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net