By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Jan-2007 19:22 Email | Share | Bookmark
Jom pegi muzeum tengok kereta antik

 
 
 
 
 
Sabtu lps, bwk Anis pegi muzium - Transport Museum. Sebenarnya dah byk kali pegi sini, dan plan asalnya nak ke tempat lain. Tp atas sbb2 tertentu yg tetiba je muncul, kat sinilah destinasi kami...Kali ni pegi town naik bas...Anis pun enjoy je bwk naik bas...

Haaa...nilah gmbr Anis dok tunggu bas dan masa dlm bas

Kat sinilah destinasi kami...sapa yg tak pegi lg boleh la pegi tengok kenderaan dolu2 kat dlm tu...nak msk tak pyh bayar, free je dan boleh ambik gambar seberapa byk yg anda suke

Anis dah tunjuk sikap ingin tahunya...hampir semua dia nak pegang...sayang tak blh naik kereta2 antik tue...kalau tak blh la merasa mcm zmn dolu2

kunjungan kali nie kami pusing tingkat bawah je (maklumlah dekat...lain kali blh dtg lg)..tunggu Anis besar sket boleh bawak datang lagi...

tapi dlm byk2 benda yang Anis dok sentuh dan pegang...yg nilah plg tak tahan nak gelak...mula2 dia dok tenung je patung 'pakcik' pegang kuda tu...pastu agaknya geram plak Anis tgk hidung pakcik tu mancung sangat...terus dia dok picit hidung pakcik tue...sampai berkerut2 muka pakcik...

Quote:
MamaFaMi- sbb tok terlampau hensem la cucu tarik hidung tok tue..
norrey- nak tambah lg? kene tanya papa Anis laaa...
Ct@mamaLuqman- kalau Luqman nak gi anytime Anis blh bwk...jom la


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net