By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 30-Nov-2006 09:58 Email | Share | Bookmark
Anis skrg dah 6+ bulan


Dalam tak sedar sekarang Anis dah enam bulan lebih menjengah dunia nie...makin montel dan nakal. Tiap2 hari ada je aksi2 baru dia namun Anis tak banyak kerenah...paling tak pun dia merengek bila dah boring main sorang2 atau lapar. paling best kalau bawak gi jalan, belum sampai lagi dia dah lentok Senang nak jaga dia nie...

Sekarang Anis dah pandai sebut papa/babah n mama... kalau org bercakap dia pun sibuk dok menjampuk dgn suara halus dia tue...tak sabar nak tunggu Anis blh bercakap

Yang ni plak gambar masa Anis pegi city center dgn mama - naik bas...tgk mama pakai tudung je dia dah tak senang duduk. mama ingatkan dia lapar/sakit..rupa2nya bila letak kat pushchair trs senyap...agaknya dia takut mama tinggal dia sorang2 kat umah. Jumpa papa kat sana sbb dah janji nak dating kat nando's

Quote:
rossya- tuelah...skrg nie pun dah sronok borak dgn anis
yan comey- pipi merah sbb sejuk kat sini... tp ok gak nmpk mcm pakai blusher..jimat kos
Mommy&BabahAyern - abis la pipi anis, sorang nak gigit, sorang nak cubit hihihi....
m♥mmA Harith DarwisY : farah- agaknya sbb masa pregnant dl mamanye suke tgk korean drama tue yg dpt anak pun 'sepet' sket
Yani Cologne- bkn sume gmbr mamanya yg ambik, mama tkg edit jer...tue pun kalau ada masa terluang...
ida_natrah - makin comel, peel pun makin comel jugak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net