By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  [89]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 21-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Great Manchester

MU 1
MU 2
Old Trafford
View all 8 photos...
Kunjungan ke Manchester ini sekadar nak memenuhi waktu cuti sempena Bank Holiday, cuti Hari Buruh. Jadi tanggal 2 Mei 2005 pagi-pagi lagi kami dah terpacak kat stesen bas. Target utama ke sana ialah untuk melihat sendiri stadium yang tersohor di Old Trafford ( kami berdua bukannya peminat fanatik MU ).

Sesampainya kat stadium tu kebetulan ada match, tak sempat la nak join tour stadium. Jadi masuk muzium MU ja la tengok sejarah dan piala-piala. Sempat gakla merayu simpati pak guard kat stadium tu untuk masuk sekejap ke dalam stadium. Pak guard yang baik hati tu ( agaknya kesian tengok muka kitorang ) bagi masuk lima minit ja. Jadi la....





Saturday, 5-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Paris

Eifel Tower
Versailles
Paris Sightseeing
Paris kota cinta, kota romantik yang menjadi idaman setiap insan untuk dikunjungi. Peluang untuk menjejakkan kaki ke sana tak aku lepaskan, jadi tanggal 4 hingga 6 Mac 2005 puaslah aku pusing satu kota Paris.
Tak puas berjalan waktu siang, kami dibawa menikmati keindahan ciptaan Tuhan ini pada waktu malam dengan menyusuri sepanjang sungai di bandar ini.


[<<  <  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  [89]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net