By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-May-2008 19:02 Email | Share | | Bookmark
Model berehat seketika

Model kami sedang berehat...harap dapat bersabar kerana dia sedang mempertimbangkan kontrak baru untuk penggambaran seterusnya...




Terima kasih atas semua ucapan Mother's Day tempoh hari... moga ibu2 di luar sana bergembira dan dapat menjalankan tanggungjawab yg dah diamanahkan.


Thursday, 8-May-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
Anis & Friends

Jump ... jump
dah penat ... baring kejap
nak lompat pun kene bergaya
View all 12 photos...
Kali ni Antara koleksi Anis dengan kawan2 sepermainannya... kira yg selalu jumpa dan selalu gaduh2 manja lah



*** Anis dengan Haris ni beza umurnya 25 hari ajer... bila jumpa Haris selalu takut dengan Anis... Anis gurau kasar sgt kot dengan Haris Haris dah masuk usia 2 tahun beberapa hari lepas.



*** Syifa plak muda sebulan dari Anis... kira Anis-Haris-Syifa ni geng sebaya lah... kalau hari ok sama2 gi skolah...tp skrg semua mama dah buzy... jd skolah kat rumah memasing ajelah... bila jumpa Syifa-Anis lambat mesra...tp bila dah panas skt enjin tak nak berenti la plak main



*** kawan dengan budak besar plak... Fatih (6) Fawwaz (5) Anis Mukhlisah (4) ~ erk... betul ke ibunya?? dah Anis dapat kawan baru ~ Sofe (3++) datang jauh dari Essex... kalau jumpa deorang nie Anis suka sgt main dengan Fatih... pandai abang Fatih layan adik

Kawan2 lain, jumpa sesekali ajer... tapi biasalah kanak2...walaupun tak kenal...cepat ajer mesra....


Tuesday, 6-May-2008 10:25 Email | Share | | Bookmark
Anis Menjejak Queen di ~ Windsor Castle

Misi Anis minggu nie ialah menjejak Queen of England , sapa lagi kalau bukan Queen Elizabeth II. Pusing punya pusing, bayang queen pun tak nampak... yang ada hanyalah pengawal-pengawal istana yang segak bertopi tinggi tue... tapi Anis takut la plak dgn pengawal tue. Luas istana nie sampai lenguh jugak kaki Anis. Layan aje lah gambar2 Anis kat istana ni ye...















Puas hati walaupun sehari suntuk dan abih lenguh kaki meronda istana nie... berbaloi pegi jauh2 dan beratur panjang nak beli tiket.

Quote:
Windsor is the oldest and largest occupied castle in the world and Official Residence of Her Majesty The Queen. Its rich history spans almost 1000 years. The Castle covers an area of about 5 hectares (13 acres) and contains magnificent State Apartments furnished with treasures from the Royal Collection, St George's Chapel (one of the most beautiful ecclesiastical buildings in England and the burial place of 10 monarchs), and Queen Mary's Dolls House, a masterpiece in miniature.


Sunday, 4-May-2008 21:26 Email | Share | | Bookmark




Penutup siri lawatan ke castle2 di England... tunggu entry seterusnya .....


Friday, 2-May-2008 10:47 Email | Share | | Bookmark
Vaisakhi Celebration & Koleksi bunga kantanku

Hari Ahad lepas punya cerita nie... berlangsung acara sambutan Vaisakhi sempena Tahun Baru dan kelahiran agama Sikh. Kebetulan dekat dengan rumah kami nie ada satu kuil, jadi jalan kat area sini pun ditutup untuk bagi laluan pada acara sambutan tersebut. Nasib baik dah dapat notis awal, jad petang tu kami tak ke manalah. Sempat tengok orang2 Sikh berarak, siap ada nyanyi2 dan kereta berhias lagi. Kalau baca kat paper, ada lebih 8000 orang yang keluar berarak hari tue.






Kebetulan dah sampai kat luar tue, sempatlah Anis posing kat signboard nama jalan rumah kami...



Ni plak koleksi bunga kantan yang mama dapat sejak dua minggu lepas... baru teringat tadi pasal bunga kantan nie sebab dok belek2 resepi laksa penang. Bunga2 nie mama dapat dari kak Jie Jie, Mama Sakura, Brother Jeff dan Niza @ Mama Sofea. Thanks u all.. nie kita tanam kat fp... lelama simpan kat peti ais kecut plak kang



k lah... sempena bulan Mei nie.. mama Anis tak nak tag sesapa... tapi kalau u all berkenan ambiklah bawak balik gantung kat dinding


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net