By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jun-2008 09:39 Email | Share | | Bookmark
Jom naik Eurostar plak









*** penat taip panjang2 ...fp buat hal plak next time lah certa-ceriti....


Tuesday, 3-Jun-2008 12:22 Email | Share | | Bookmark
Mendung ~ aktiviti dalam rumah sahaja

Sekarang nie cuaca tak tentu... mendung dan kadang2 hujan ... banyaklah aktiviti tergendala... Anis pun tak dapat keluar rumah... kesian dia... asyik ajak keluar ajer...siap bawak kasut ... tapi sejuk2 nie ddk dlm rumah lg best. Mama dgn papa Anis tak sihat...jd Anis lah jd 'jururawat' kami .... boleh pakai ke lil nurse nie??









Quote:
Sedikit update tentang Anis... dah masuk usia 2 thn nie :
~ mula bercakap tiga patah perkataan (walaupun sebijik2 & bunyinya macam robot sket tp sedap didengar) ... cth - Anis.. makan... fries. Anis.. mandi..mama.

~ bila poo-poo dia akan bagitau - tak kiralah seblom, kekadang semasa dlm proses atau paling kerap bila dah siap projek lah.

~ kalau kene marah, mulalah cover-line ... cth lambai2 tgn dan cakap 'Helllooooo' sambil buat muka cute. Atau kalau dah sedih sgt... nangis sambil tutup mulut dgn tangan'


Saturday, 31-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari minggu yang biasa...

Yer..macam biasa..takde aktiviti sangat...tapi petang sempat bawak 'Besday Girl' pi makan..mama dan papa nye tumpang sekaki...Anis favourite sejak kecik memang suka makan 'Fries'..so kami bawak si kecil makan di Nandos (kat coventry disahkan halal) tu pun sekali setahun jer Anis, kalau tiap2 minggu boleh botak kepala papa..so layan ajelah aksi Anis ni..



Habis makan, Anis ajak pi rumah kawan, Syifa'..katanya nak main2 ngan Syifa'...dalam main2 tu terkantoilah pulak bagitau dekat Syifa' yang pi makan Nandos, Syifa' lak pantang dengan makan2 ni (hehe..mama dan papa syifa' jgn marah yer)..apa lagi, mula lah bercerekarama si kecil dua orang ni...



Moral of the story..kadang2 tak semua bende kita perlu bagitau dekat orang lain..mungkin tak bagitau lagi baik untuk jaga hati si pendengarnya..


Thursday, 29-May-2008 19:54 Email | Share | | Bookmark
Anis 2nd Birthday ~ Lil Fairy

Takde apa2 parti... cuma kami bertiga.... mama buatkan butter cheese kek. Anis jadi fairy ari nie..happy nya dia dapat pakai baju fairy tu... we love you honey. terima kasih buat semua yang wish dan doakan untuk kebaikan Anis.











Dah abih jd fairy, boleh main kat luar plak... bila suruh posing, nilah hasilnya....khas buat semua daripada Anis (ops...tak perasan ada botol susu plak)







Wednesday, 28-May-2008 20:49 Email | Share | | Bookmark
Tahun Kedua ~ Happy Birthday Anis

*** Takde kata yang dapat dilafazkan selain syukur kehadrat Ilahi, Anis dikurniakan kesihatan yang baik, akal yang cerdas. Harapan mama & papa agar Anis terus membesar sebagai muslimah yang sejati, berguna utk keluarga, masyarakat dan agama. Moga Anis terus menjadi anak yang baik dan taat.









[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net