By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jun-2008 17:35 Email | Share | | Bookmark
Anis ajer

Entry jalan2 kat Brussel berehat sekejap... banyak lagi gambar... cerita pasal Anis lah plak. Cerita pasal mama takde comercial value... Sebelum ni pun dah ada pic2 puteri beradu nie... tapi tu lah... setiap kali tengok puteri beradu mesti rasa nak snap pic... comel dan tenang ajer bila ditenung Selain tu kat bawah nie antara aktiviti si kecik kalau tak keluar ke mana2...











Thursday, 12-Jun-2008 10:10 Email | Share | | Bookmark
Brussel ~ Part 2 ~ Jom pusing Europe plak

Pintu masuk & kaunter tiket
 
dengan model penyu
View all 42 photos...
Jangan terkezut plak.. Anis tak tour Europe pun... just pusing2 'MINI EUROPE' jer... tak dapat nak tour satu europe nie... dapat tour europe yang mini pun jaaaaadilah MMg kami nie peminat model2 kecik cam nie... tak taulah kenapa... nampak unik dan terasa diri macam gergasi plak.

Kat sini boleh dikatakan semua bangunan yg famous kat europe dibina dlm bentuk model... cantik dan berseni buatannya. Mmg bersungguhlah hasil kerja diorang nie... tak rugi kene bayar utk masuk park nie... ada lebih kurang 300 model semuanya.
















Wednesday, 11-Jun-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
Brussel ~ Part 1 ~ Jom jalan2

Agak lama nak buat sambungan entry di Brussel nie.... maklumlah ... banyak sangat gambar yang ter'ambik' masa kat sana... jadi nak mengeditnya tu makan masa sket lah..... bukan selalu berpeluang nak sampai ke negara orang... entah2 sekali nie ajer sampai kat sana... jadi alang2 dah sampai tu snap lah sedaya mungkin selagi bateri tak kong dan memory-card tak full

Apa nak cerita pasal Brussel nie?? hmmm... bagi penggemar coklat....mesti tak lepas peluang nak masuk kedai/factory yang membuat coklat..melambak kedai yang jual 'Belgiam Chocolate' kat sini... sib baik kami bukan peminat coklat kalau tak abih dah kami borong Selain tue, bila berjalan kat bandar di Europe nie... anda takkan lari dari menyaksikan senibinanya yang menarik, dengan ukiran2nya yang halus dan unik.

Penatlah nak cerita...layan ajerlah gambar2 nie..kalau nak tau lebbih lanjut...cari je maklumat kat internet










Tak sah entry nie kalau tak letak aksi2 model cilik kami kebetulan masa kami kat sana, hari tu panas terik... sebab tuelah aksi model kami kamli nie dengan botol air...selagi tak habis satu botol air tu taknak lepasnya botol tue (sebenarnya takut orang lain tolong perabih )






Bersambung nanti dengan cerita-ceriti seterusnya di entry akan datang


Saturday, 7-Jun-2008 20:41 Email | Share | | Bookmark
Majlis makan2 tahunan

 
 
 
View all 36 photos...
seperti biasalah kat sini setiap tahun diadakan majlis merapatkan ukhuwwah... Summer BBQ... selalu buat dalam bulan 7 atau 8... tapi memandangkan ada bbrpa famili dah nak balik dalam tempoh terdekat nie...diadakan awal sket. tak kesahlah...janji boleh makan dan berjumpa kengkawan.... maklumlah masing2 sibuk dgn aktiviti sendiri....







Khas untuk peminat2 football... hari nie bermula Kejohanan EURO 2008... dua tahun lepas masa Anis dalam pantang, mama layan Piala Dunia... terimalah pose istimewa daripada Anis nie



*** gambar2 lain nanti mama masukkan kemudian, Anis dah penat dan ngantuk nie, maklumlah satu hari main bola keliling padang


Friday, 6-Jun-2008 07:00 Email | Share | | Bookmark
Sunny day ~ masa untuk keluar

Salam semua
Dua tiga hari nie sunny plak... dah hampir dua minggu mendung dan hujan... sekali bila dah panas nie..mmg tak lepas peluanglah membasuh segala kain baju... sekejap ajer dah kering. Tengah dok relax kat rumah, ada plak 'somebody' ajak dating dan nak blanja lunch...hihi...orang kata rezeki jgn ditolak... Anis pun dah lama tak naik bas...jadi kali nie mama bawak Anis naik bas plak. Kalau nak diikutkan city center tu takdelah jauh mana pun, kalau jalan kaki dalam 10-15 minit jer... tp tak berapa rajin lah nak jalan... Tengok aksi budak excited nak naik bas... tgh buat 'operasi' kat bus stop




Dah sampai city center, sempat masuk Primark...nak cari selai dua t-shirt utk mama...selalu beli utk Anis jer... kali nie turn mama plak yer... kebetulan hari tu Primark tgh buat clearance...byklah line yg £1-£2 jer... sempatlah sambar bbrpa helai bj bdk hihi...ada jugak bahagian Anis

Keluar Primark ada plak orang dok bagi roti free kat depan tue... mmg rezeki betul hari tue...sampai 4 bungkus dpt roti free... makan rotilah jwb nya siang malam nak habiskan stok tue Alhamdulillah, tengah dok sibuk barang naik nie...ada jgk yg masih nak bg free... bila agaknya nak dapat nappy free plak????




Petang plak, cik Anis nak gi kedai beli susu.... sekarang Anis kene bawak sendiri shopping trolly...kalau tak jenuhlah mama nak mendukung dia plak bila dia dah penat jalan (padahal kedai tu bukan jauh pun, lima minit jer dr rumah)





Aktiviti harian... dancing...dancing... dancing... mama tengah masak pun boleh ajer dia datang ajak dancing......



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net