By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Jun-2008 16:21 Email | Share | | Bookmark
Movie Terbaru Anis

Poster filem
Covergirl Julai
Saksikan tak lama lagi di pawagam berhampiran.......



Juga....jangan lupakan dapatkan naskhah terbaru Bintang Kecil .... banyak lagi cerita menarik di dalam.....



Thursday, 26-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Anis @ Holland

 
 
 
View all 6 photos...
Salam
Dah puas jenjalan kat Belgium tu, cik Anis buat plan ke Holland plak. Tak sempatlah nak cover satu Holland... jadi kita ke Amsterdam ajer... naik train... Sempat tido dua tiga round bandar Amsterdam nie agak sibuk... penuh dengan pejalan kaki, tram, basikal, kereta bas dan jugak gondala/boat persendirian.


















Tuesday, 24-Jun-2008 14:53 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Anis

Antara aktiviti Anis sepanjang minggu lepas dah hujung minggu... tolong orang angkut barang masuk kontena (jadi tukang sibuk), gi jalan2 kat city centre dgn mama, join Malaysia Gala Day (sampai kat situ dah agak lewat, banyak acara dah selesai, tapi sempat tapau nasi bungkus bwk balik), gi dengar ceramah, carbooting, makan2 dan main2.







Saturday, 21-Jun-2008 19:26 Email | Share | | Bookmark
Brussel ~ Part 3 ~ last part

Takde idea nak celoteh panjang... so layan jelah sebahagian gambar yang di'snap' semasa jalan2 Brussel. Gambar lain simpan untuk buat khazanah masa depan







Ke mana pergi pun, perut mesti diisi..barulah ada tenaga dan mood nak bejalan-jalan. Kalau perut berkeroncong... macam2 angin yang datang






Besi bulat2 kat belakang Anis tu namanya Atomium. Bagi mereka yang pernah ke Brussel rasanya tak lengkap kunjungan ke sana kalau tak ke Atomium nie. Sedikit info tentang Atomium ni :

Quote:
Designed by the engineer André Waterkeyn for the International Exhibition of Brussels, that took place here in 1958, the Atomium is a structure that is half way between sculpture and architecture, symbolising an iron of cristal, magnified 165 billion times.
Throughout the ages, man has sought to give architectural expression to his desire for height; towers, pyramids, belfries, cathedrals,…
The Atomium, in particular, embodies the audacity of an epoch that seeks to confront the destiny of man with scientific discovery.
The nine large spheres joined by tubes which comprise the Atomium, are arranged in the configuration of a central cubic system. These spheres, with a diameter of 18 metres, were fitted out by the architects André and Jean Polak.
Made entirely of steel clad with aluminium, the structure, at a hight of 102 metres and standing on three enormous bipods, dominates the Heysel plateau.
The Atomium was not intended to survive the Exhibition of 1958. Its popularity and success, however, ensured its place as a major landmark on the Brussels skyline.







Tuesday, 17-Jun-2008 20:18 Email | Share | | Bookmark
Anis buat apa hari ni??

Hari nie kenkonon Anis nak gi city center projek naik bus dgn mama lagi... tai macam biasalah mama selalu buat janji manis dgn Anis... takpe Anis... tak lari city center tu... bila2 boleh pegi sebagai ganti Anis teruskan aktiviti macam biasalah...main, makan & tido Petang Anis keluar jenjalan sekitar kampung ... sedut udara segar







[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net