By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Mar-2008 16:11 Email | Share | | Bookmark
Sesi Warming-up









** gambar2 lama semasa ke utara tahun lepas... saja nak warming-up, winter pun dah nak sampai ke penghujung, snow yg ditunggu2 tak muncul tiba, jd hancur-musnahlah impian nak buat snowman dgn Anis huhu .... ribut pun dah abih jd otak nie mulalah ligat dok pikir nak bejalan ajer.... gambar2 terbaru Anis ... takde sbb mama malas nak ambik gambar (blh bg alasan gitu? ) Lagipun Anis masih lg selsema, tak cunlah nak snap pic. Bila gi bejalan lupa plak nak bawak kamera... time tak bawak kamera tu mcm2 acara plak ada... pekakkan telinga ajelah kena pot-pet ngan Anis


Thursday, 13-Mar-2008 20:24 Email | Share | | Bookmark
Sesema

 
dah abih demam pilihanraya kat tanahair... demam lain plak melanda rumah nie... start petang tadi Anis mula menunjukkan tanda2 nak selsema... hidung berair dan batuk2... mata pun mula berair-air tue... bila check suhu ok ajer.. tak demam plak. walaupun dah selsema dan asyik bersin aje (tiap kali bersin Anis mesti gelak ) tp aktifnya masih macam biasa... malah makin galak plak berlari dan lompat2 sambil menjerit2... Alhamdulillah ... kalau demam dan asyik merengek parah lah mama gambar kat bawah nie mama snap siang td (tgk tangan anis yg dah merah nak ungu tu - menunjukkan betapa sejuknya kat dlm rumah kami)



Monday, 10-Mar-2008 21:54 Email | Share | | Bookmark
Memori Nan Indah

Jangan terkejut plak entry kali ni mama dgn papa nak enteprem .... sesekali Anis kene bg peluanglah terjumpa gambar2 lama.... so ... layan ajelah....








Thursday, 6-Mar-2008 10:25 Email | Share | | Bookmark
Tips bergaya







Quote:
psst : Gaya di atas adalah hasil sentuhan dan pilihan Anis sendiri ... mama jd fotographer sahaja


Tuesday, 4-Mar-2008 16:29 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan kat park

tengah jalan2 terus stop
bila kita suh posing
sambung balik lari2
View all 12 photos...
dah lama tak jalan2 dan exercise kat park... kalau tak silap sejak abis summer thhn lps kot... sampailah nak abih winter dah... daripada pokok2 tu penuh daun sampailah dah abih luruh... dan sekarang dah mula keluar pucuk baru... yolah... sujuuuk ... skrg ni dah ok sket cuaca... bleh la jenjalan kat taman. Geram plak kalau lalu tu nampak bunga2 yg dah mula keluar tu... Anis plak... suke sesangat blh lari2 kat padang... main kejar2 dan lompat2... sampai taknak balik.... next time kita gi picnic kat park plak yer












[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net