By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Apr-2008 16:46 Email | Share | | Bookmark
Koleksi gambar salji yang lalu

saja nak menambah koleksi entry... Subhanallah cantiknya... semua memutih... alhamdulillah kami dapat menikmati peluang ini











Tuesday, 8-Apr-2008 13:25 Email | Share | | Bookmark
Anis ... di suatu hari yang panas

mulakan hari dgn main pjt2
nonton rancangan kesukaan
baca buku sekejap
View all 6 photos...







Monday, 7-Apr-2008 12:09 Email | Share | | Bookmark
Anis di sekolah hari nie

Laju ajer nak gi skolah
dah sampai depan skolah
cantik tak?
View all 12 photos...
Dah lama anis tak gi sekolah (nasib baik sekolah tak wajib, kalau tak dah lama nama kene potong nie) ... jadi hari nie start baliklah aktviti main2 kat playgroup tue....... sukanya dia dapat jumpa kengkawan....









Quote:
Daalia - dah rezeki tue terima ajelah kak ... bila2 free datang2 jenguk rumah anis nie
<< jeff >> lagi best kalau ada sistem gi keje ikut suke tapi gaji masyukkkk ajer
m0mma darwisY & daNi : farah - nak boring camno, mamanya pun ikut masuk school skali lah school utk kanak2 tak cukup umur nie anytime bleh masuk sbb tu anis asyik ponteng ajer
idasaiful - minggu ada kempen kebakaran jd knk2 kat situ dress-up cam bomba la
Farah Shrewsbury - cantik ke?? 10q 10q
SHA - bukan skolah pun, mom & toddler session ... gi main2 utk perkembangan awal knk2
kamalina - main , ada sesi bercerita dan nyanyi2... boleh la anis bersosial sket jumpa rakan sebayanya
~yuzie~mama Haziq & Zahra - kalau dia mintak bg ajer... kang melalak plak bdk tue


Sunday, 6-Apr-2008 10:37 Email | Share | | Bookmark
salji di bulan April???

 
 
 
View all 12 photos...
Cam tak percaya plak bila forecast ckp nak snow weekends nie... tup2 bangun pagi tadi mmg btollah... tak pernah lagi merasai pengalaman salji di musim bunga nie... sian bunga2 abih beku dan layu Anis pun kesian jugak sebab kene posing awal2 pagi... kalau lambat takut org lain dah 'noda' salji tu... dah tak lawa lah view. suke dia dapat main salji kali nie. Kali nie tengok gambar Anis dulu yer... gmbr view nnt mama masukkan kemudian











Quote:
dOd - achik dila jeles gambar anis main snow ke collage mama anis nie???
~fiza~ bila semuanya putih, mmg cantik viewnya model jepon tu maintain gitew ler
~Anis~ Nielah salah satu akibat 'global warming' salji di musim bunga
idasaiful - kasi can org Coventry la plak kak ida kalau ikut forecast hari nie dgn esok ada lagi...
::mimi:: tebal jugak snow kat sini tp takdelah sampai nak membuat snowman tue... tak kuasa la plak
anissazira - tq sudi singgah...
Niza et Sofia, London - tulah niza, kalau bgn nmpk putih ajer jgn tunggu lama2... kekadang dia turun lg lebat, kekadang trs cair
haryani~azam - apa nak buat... dah jadi anak paparazi terpaksalah anis turutkan
eija28 - skrg nie semua benda dah jadi pelik eija
sha - tido bila2 pon blh... main snow bukannya selalu
unnamed - terima kasih... maaf saya tak berminat
D!ana(mama D!h@) - cantik sgt diana... cuma tak tahan bila snow dah cair licin la plak
Uncle sam - tq... so sapa2 yang nak berniaga kat fp tu lps nie hormatilah sket tuan rumah, at least bg lah komen utk fp org jugak
Farah Shrewsbury - kene tunggu next winter lah plak kalau cenggitu


Saturday, 5-Apr-2008 13:25 Email | Share | | Bookmark
Anis




*** muka baru lepas nangis


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net