By: gee nasrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Nov-2010 21:30 Email | Share | | Bookmark
It's been two years ....

My 1st edition
 
salam...
just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni...

memperkenalkan... my 1st n 2nd edition....



** nak edit pun terkial-kial... huhu
will update later (times depend )


Monday, 29-Sep-2008 17:27 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tinggal



Assalamualaikum wbt

Buat semua pengunjung fotopages ni, saya nak ucapkan ribuan terima kasih buat kalian semua yang tak putus-putus berkunjung ke sini. Agak berat untuk mengucapkan 'Selamat Tinggal' ...

Selama hampir empat tahun di bumi asing ni, halaman ini menjadi salah satu pelengkap hidup setiap hari. Melalui fp nilah, saya belajar banyak perkara... mendapat kenalan baru...walaupun tak pernah bersua tapi komen2 dan sikap ambil berat kalian sentiasa menjadi penghibur Jugak melalui fp saya dpt bljr byk pkra, bljr nak improve skill fotografi, skill memasak dll.

Pastinya setiap detik di bumi asing ini akan terpahat kukuh di sanubari... putihnya salji, jugak hembusan angin dingin angin sepoi2 bahasa musim panas, kilauan warna daun musim luruh dan warna-warni bunga-bungaan musim bunga pastinya akan dirindui. Tapi di sini bukan tempatnya untuk kami meneruskan hidup... masih ada tanggungjawab yang menanti di tanahair tercinta. Juga ramai insan 2 tersayang yang menanti di sana....

Akhir kata... terima kasih buat semua yang sudi menjadi teman dan sahabat ... sama ada pengunjung setia yang tak mampu nak disenaraikan setiap satunya... juga buat pengunjung bisu fp ini.... kami mohon mengundur diri daripada halaman ini. sekiranya masih sudi lagi meneruskan persahabatan boleh tinggalkan pesanan/e-mail di 'private message'. Maaf andai ada salah silap.

InsyaAllah ada kelapangan saya akan menjenguk halaman kalian... walaupun fp ini tak akan aktif lagi selepas ini.

Wassalam.


Sunday, 28-Sep-2008 05:22 Email | Share | | Bookmark
Saja2 jer...


*** Makin bulat plak budak kecik nie... bila angkat mmg terasa berat...dah dekat 12kg kot..makan kurang, minum susu banyak...satu tin boleh tahan seminggu lebih jer...


*** Suka buat aksi cenggini...senyum sambil gigit lidah sket dan tunjuk gigi dia... sib baik chumels... kalau mak budak buat camni...mau lari seme orang


Thursday, 25-Sep-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya...

Tuan Rumah punyer
Niza ~ London
Mieza ~ Nurin
View all 12 photos...
Assalamualaikum wbt

Tinggal tak sampai seminggu nak raya... mama dah lambat kirim kad raya ini tahun... jadi terimalah kad raya yg ringkas nie...tak secanggih korang punyer... mintak bebanyak maaf kalau ada salah silap semasa berkomen2 kat fp nie... maklumlah kadang2 kita guna bahasa biasa ajer, tapi bg sesetengah orang tersensitif la plak...



Kad raya dari rakan2... kalau yang belum ditayang tu, harap jgn kecik hati plak... mama akan gantung nanti.

Adehhh..fp buat hal plak time org rajin nie... mesti ramai tgh update tu... sambung kendian lah yer


Kad daripada Niza ~ Mama Sofea


Kad daripada Mieza ~ Ummi Nurin


Kad daripada Intan ~ Mama 3hz PowerPuffGirls


Kad daripada Fateen ~ Mama Danish & Dania


Kad daripada bakal Mama - Zai Kulim


Kad daripada Farah ~ Mama Darwisy & Dani


Kad daripada Kamalina ~ Mama Rafiq, Taufiq & Haziq


Kad daripada Jeff


Kad daripada Mamasya


Kad daripada Dilabangi


Kad daripada AbahAlong


Friday, 12-Sep-2008 12:57 Email | Share | | Bookmark

Dok godek2 pc nie , nak delete ape yg patut..terjumpelah plak pic nie... tak blom basi lagi.... gambar dalam minggu lepas dan minggu sebelumnyer... layan ajerlah sementara nak tunggu bukak posa ni ...









Last skali gambar aksi budak kecik yang tengah memujuk mamanya tak ingatlah plak sebab aper... nak susu ke , ajak join dia tgk tv.... kalau dia dah boring sensorang camtulah...datang dekat mama...siap tarik tangan dan cakap "mama come back" kalau mama tak bergerak lagi dia akan datang lagi skalipegang tangan dan cakap "hold hand" (ni ajaran Teletubbies ler) dan pimpin tangan ikut dia. Ada skali...punyerlah beria ajak...ingatkan nak tunjuk ape...rupenyer nak suh duduk tgk Barnie dgn dia



Quote:
Antara favourite ayat sekarang :
- Ops sorry !
- Cuse me (excuse me)
- again again again (bunyinyer - akai akai akai akai)
- nak biskut
- Jom walk!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net